Over ons

Dorpshuis De Oude School wordt beheerd door Stichting Dorpsbelangen Drongelen. De stichting vindt het belangrijk dat er een dorpshuis is in een klein dorp als Drongelen. Niet alleen voor de leefbaarheid van het dorp, maar ook voor de samenhang met de omliggende dorpen. En dat moet zeker blijven bestaan.
In en rondom het dorpshuis worden dan ook regelmatig activiteiten georganiseerd, zoals themafeesten, bingo, Koningsdag, Sinterklaasviering, eten voor ouderen, stratenderby en dorpsbarbecue.

Het dorpshuis is eveneens een knusse locatie voor feesten en partijen. Denk daarbij aan verjaardagen, bruiloften en kraamfeesten. Een alles-in-één formule is hierbij mogelijk, want het dorpshuis biedt verschillende soorten buffetten en barbecue-pakketten aan. Bovendien heeft De Oude School een eigen huis-DJ.

Wilt u liever uw feest in eigen omgeving vieren? Buffetten en BBQ-pakketten kunnen op locatie afgeleverd worden.
Komt u dan materialen tekort om uw feestje thuis te laten slagen, dan kunt u deze huren bij het dorpshuis. Wij verhuren onder andere statafels, stoelen, barkrukken, borden,bestek, glazen, barbecue en een luchtkussen.

Behalve voor besloten feesten is het dorpshuis eveneens geschikt voor bijvoorbeeld vergaderingen, voorstellingen of andere bijeenkomsten. Zo is er een beamer aanwezig.

Er is dus genoeg te doen in het dorpshuis. En dat allemaal op vrijwillige basis, want de stichting bestaat enkel en alleen uit vrijwilligers!

Bekijk onze website en heeft u ideeën of vragen, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.