Nieuws

Voor alle geïnteresseerden zonder Facebook is het vanaf nu ook mogelijk om alles te zien wat daar geplaatst word! Natuurlijk mogen mensen die wel Facebook hebben via deze weg ook onze posts bijhouden… Graag zelfs!

Klussen met NL Doet

Het weekend van 9 en 10 maart staat in het teken van NL Doet. Dit is een grote vrijwilligersactie van het Oranjefonds. De vrijwilligers van dorpshuis De Oude School zijn ook dit jaar weer deelnemer van NL Doet.

Zaterdag 10 maart gaan zij de handen uit de mouwen steken. Wil je ook een steentje bijdragen, dan ben je natuurlijk van harte welkom.

We willen eerst om 09.00 uur met z’n allen een bakje koffie drinken. Dat is goed voor de teamspirit . En als de taken dan verdeeld zijn, willen we rond 09.30 uur beginnen. Er zijn genoeg taken te vervullen, dus er is altijd wel iets te doen.

Tot zaterdag 10 maart
... Lees meerMinder informatie

Bekijk deze post op Facebook

Geslaagde bingo in dorpshuis Drongelen

Vrijdag 2 maart was het dan weer zover. De jaarlijkse bingo in dorpshuis De Oude School in Drongelen.

Ondanks de slechte (koude) weersvoorspellingen, zochten veel mensen de warmte op in het gezellige dorpshuis. En het waren heel veel mensen die meegespeeld hebben met de bingo en de loterij. Bekijk de foto maar eens.

Het was dus een geslaagde avond. Voor de organisatie van het dorpshuis, omdat er dus zoveel mensen op afkwamen . En voor de bezoekers omdat er heel veel prijzen te winnen waren tijdens de bingo en de loterij. En niet te vergeten de gezelligheid die de avond met zich meebracht. De vele uren voorbereiding die er in zijn gestopt, heeft weer zijn vruchten afgeworpen.

Zoals gemeld was het de jaarlijkse bingo. Dus op naar volgend jaar. Dan staat de bingo gepland op de eerste vrijdag in maart.
... Lees meerMinder informatie

Bekijk deze post op Facebook

Wij zijn er klaar voor! Tot vanavond 19:00!

PS: Prijzen van de jackpot ronde houden we lekker nog even geheim. Zien jullie vanavond wel! 🤣
... Lees meerMinder informatie

Bekijk deze post op Facebook

Aanstaande vrijdag (2 maart) bingo

Voor degene die het ontgaan is: aanstaande vrijdag is het weer bingo in het dorpshuis van Drongelen.

Al jarenlang staat deze bingo bekend om de prijzen en de gezelligheid. Hoe dat komt? Misschien omdat jong en oud door elkaar zitten? Veel mensen met een of meerdere prijzen naar huis toe gaan? Ervaar het zelf. Neem vrienden, collega’s en/of familie mee en ervaar deze bingo. Wij hebben er al zin in!

De deuren gaan om 19.00 uur open en we beginnen om 19.30 uur. Tot vrijdag!
... Lees meerMinder informatie

Bekijk deze post op Facebook

Uit de oude doos

Op onze facebookpagina plaatsen we allerlei berichten die met De Oude School te maken hebben. Vandaar dat we deze foto plaatsen, want die heeft ook te maken de het dorpshuis.

Onder de kop: uit de oude doos. (Her)kennen jullie iedereen op de foto? Leuk om weer oude herinneren op te halen, toch.

Wat een schatjes he!
... Lees meerMinder informatie

Bekijk deze post op Facebook

We gaan weer barbecueën!

Jazeker, we gaan weer barbecueën. In deze periode? Jazeker. En het wordt weer heel speciaal.

Het is niet zomaar een barbecue. Nee, het is een luxe winterbarbecue met alles erop en eraan.

Snert, grote stevige stukken vlees, stamppotten, appelstrudel, en dat is nog niet alles. Maar de rest zien jullie zaterdag 17 februari wel. Want dan vindt de luxe winterbarbecue plaats bij dorpshuis De Oude School. We beginnen om 19.00 uur. Je hoeft van tevoren echt niets te eten, want je zal niets tekort komen. En dat voor maar € 15.00 per persoon.

Heb jij je al opgegeven? Je kan je opgeven tot en met 12 februari bij Bianca Benders.
... Lees meerMinder informatie

Bekijk deze post op Facebook

De bingo komt er weer aan!

De datum van onze jaarlijkse (en gezellige) bingo is bekend.

Vrijdag 2 maart is het weer zover, dan organiseren wij weer de bingo. Het lijkt misschien nog wel ver weg, maar het is zo 2 maart. Dus houd deze vrijdagavond alvast vrij voor de bingo. De deuren gaan open om 19:00u en om 19:30u zal de bingo aanvangen.

Het beloofd weer een gezellige avond te worden met vele leuke prijzen. Vrienden, kennissen, familieleden en collega’s zijn natuurlijk ook van harte welkom bij dorpshuis De Oude School in Drongelen.

Tot dan.
... Lees meerMinder informatie

Bekijk deze post op Facebook

Oud Papier

Zoals op onze facebookpagina en in de lokale media te volgen is, worden er regelmatig activiteiten georganiseerd in De Oude School. Deze activiteiten moeten wel allemaal gefinancierd worden.

Eén van de inkomsten van het dorpshuis, komt uit het ophalen van oud papier. Elke eerste zaterdag van de maand wordt het oud papier in Drongelen opgehaald. Of het nou vriest, regent of hartje zomer is met 30 graden, de oud papierploeg gaat altijd op pad.

Zo ook aanstaande zaterdag. In de loop van de ochtend zal de oud papier wagen weer door en rondom Drongelen rijden.
... Lees meerMinder informatie

Bekijk deze post op Facebook

Geslaagde bandavond met 100% Katoen

Afgelopen zaterdag was het dan zover. De speciale bandavond met 100% Katoen. En wat een geslaagde avond was het! Goede muziek, meezingen, dansen en een drankje en hapje.

Houd je van live-muziek en wil je vaker een bandavond bezoeken? Houd onze facebookpagina in de gaten.

En noteer maar alvast dat we op Koningsdag ’s avonds ook een band hebben spelen, namelijk The Fast Lane.

We hebben een paar foto’s van afgelopen zaterdag ter herinnering aan de leuke avond.
... Lees meerMinder informatie

Bekijk deze post op Facebook